Logo

Rovnako ako na vysoké štandardy kvality dbáme na zodpovedné pitie. Preto je obsah tejto stránky dostupný len starším ako 18 rokov.

 
Image

Jean-Daniel Angibaud

predseda degustačnej komisie

 

Uznávaný somelier, ktorý je držiteľom prestížneho vinárskeho ocenenia “Prud ‘Homme de la Jurado de Saint-Emilion”. Pochádza z francúzskej oblasti Bordeaux, ktorá je najväčšou a najdôležitejšou vinárskou oblasťou Francúzska a sveta. Je absolventom Ecole de la Chambre de Commerce et d’Industrie d’Orléans-France, má bohaté skúsenosti a dokonale pozná svetové i slovenské vína.

Image
Image Image Image
Image

Ing. Katarína Furdíková, PhD.

člen degustačnej komisie

 

Enologička a vedecká pracovníčka oddelenia Biochemickej technológie, Fakulty chemickej a potravinárskej technológie na STU v Bratislave. Venuje sa hlavne vedeckej činnosti v oblasti enológie, biotechnológie a technickej mikrobiológie. Taktiež sa venuje pedagogickej a publikačnej činnosti a senzorickej analýze na úrovni degustátor.

Image
Image Image Image
Image

Tibor Vittek

člen degustačnej komisie

 

Šéfredaktor magazínu o víne a skúsený medzinárodný degustátor.

Image
Image Image Image