Logo

Rovnako ako na vysoké štandardy kvality dbáme na zodpovedné pitie. Preto je obsah tejto stránky dostupný len starším ako 18 rokov.

 

Tramín červenýročník 2016

Tramín červený
Výber z hrozna

Biele polosuché
Obsah alkoholu: 13,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 11-13°C
Výrobca: Mrva&Stanko

Víno jemne zelenkastej farby so zlatistým odleskom. V aromatike korenisté, doplnené o jemné kvetinové tóny. Chuť komplexná, mierne korenistá s peknou kyselinkou a náznakom medových plástov.

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť

Štúrovský rajón, obec Mužla

Image

Kúpiť  →

Veltlínske zelenéročník 2016

Veltlínske zelené
Neskorý zber

Biele suché
Obsah alkoholu: 12,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 11-12°C
Výrobca: Mrva&Stanko

Víno zelenožltej farby s jemnou ovocnou vôňou zeleného ovocia a lúčnych kvetov. Chuť vína je lahodne ovocná, s jemnými kyselinkami a mandľovými tónmi.

Malokarpatská vinohradnícka oblasť

Modranský rajón, obec Šenkvice

Image

Kúpiť  →

Rulandské šedéročník 2016

Rulandské šedé
Neskorý zber

Biele suché
Obsah alkoholu: 12,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 10-12°C
Výrobca: Mrva&Stanko

Víno slamovožltej farby, buketom evokuje tóny ananásu a tropického ovocia. V chuti plné, s náznakom chlebovinky.

Nitrianska vinohradnícka oblasť

Vrábeľský rajón, obec Vinodol

Image

Kúpiť  →

Rizling rýnskyročník 2017

Rizling rýnsky
Neskorý zber

Biele suché
Obsah alkoholu: 13 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 11-12°C
Výrobca: Food Farm, Hlohovec

Víno zelenožltej farby, s jemnou vôňou duly a lúčnych kvetov. Chuť vína je plná, harmonická so sviežimi kyselinami a príjemnou korenistosťou citrónovej kôry.

Malokarpatská vinohradnícka oblasť

Hlohovecký rajón, obec Dvorníky

Image

Kúpiť  →

Chardonnayročník 2015

Chardonnay
Výber z hrozna

Biele suché víno
Obsah alkoholu: 13,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 9-10°C
Výrobca: Martin Pomfy – MAVÍN

Víno má žlto-zelenú farbu s jasnou a hlbokou iskrivosťou. Intenzívna aróma vína nesie črty medových plástov, lieskových orieškov a jadrového ovocia. Víno sa výborne hodí ku krémovým jedlám a syrom. Avšak môžeme ho kombinovať s terinou z husacej pečene.

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť
Strekovský rajón, Jasová

Image

Kúpiť  →

Devínročník 2016

Devín
Neskorý zber

Biele suché víno
Obsah alkoholu: 12,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 10°C
Výrobca: Martin Pomfy - MAVÍN, Vinosady

Víno zlato žltej farby so strednou intenzitou na okraji. Ovocno-korenistý buket je typickým znakom odrody. Je svieži a podmanivý zároveň. V chuti elegantné víno s nádychom tropického ovocia a sušených lúčnych kvietkov na záver.  Víno sa výborne hodí k jedlám z morských špecialít, a aj k jedlám zo sladkovodných rýb. Ďalej k hovädziemu mäsu, teľaciemu a výraznejším šalátom.

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť

Strekovský rajón, Jasová

Image

Kúpiť  →

Sauvignon Blancročník 2014

Sauvignon Blanc
Neskorý zber

Biele suché víno
Obsah alkoholu: 12,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 8–10°C
Výrobca: DUFREX

Víno je čisté a harmonické vo vôni aj na jazyku. Bohaté nuansy aromatického profilu tejto čarovnej odrody sa prejavujú v tretinovom podiele žihľavového buketu v prevahe žltého ovocia s kvapkou medu v závere dlhej dochuti.
Jemné a svieže, ideálne ako aperitív pred jedlom. Skvelé suché víno vhodné k thajským, prípadne korenistým jedlám.

Stredoslovenská vinohradnícka oblasť

Modrokamenský rajón, Veľký Krtíš.

Image

Kúpiť  →

Tokajský výber 5 putňovýročník 2014

Tokajský výber 5 putňový

Biele, sladké
Obsah alkoholu: 10,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 12 °C
Výrobca: Grand Bari

Víno jantárovej až nahnedlej farby tvorí na okrajoch pohára olejové slzy. Aróma charakteristická pre  tokajské výbery, chuť plná, extraktívna s tónmi sušených sliviek, medu s notou vlašských orechov.

Vinohradnícka oblasť Tokaj

 obec Bara, hon Piliš

Image

Kúpiť  →

Tokajský Forditášročník 2009

Tokajský Forditáš

Biele, polosladké
Obsah alkoholu: 13 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 9 - 11°C
Výrobca: Zlatý Strapec

Víno dopestované v obci Viničky. Má svetlú a ligotavú farbu, v aromatike prevažuje mierne korenisté pečené jablko. Chuť s príjemnými kyselinami a stopami po citróne a sušených marhuliach. Víno je príjemné, nekomplikované s intenzívnym záverom.

Vinohradnícka oblasť Tokaj

obec Viničky, hon Čelejka

Image

Kúpiť  →

Tokajský výber 6 putňovýročník 2009

Tokajský výber 6 putňový

Biele, sladké
Obsah alkoholu: 12 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 12 °C
Výrobca: Zlatý Strapec

Víno s tmavo jantárovou farbou. Komplexné arómy macerovaného ovocia, rumu, svieže s tónmi anízu a korenia. V chuti výrazné, hodvábne, dobre vyšperkované. Znamenité a vznešené víno.

Vinohradnícka oblasť Tokaj

 obec Viničky

hon Čelejka

Image

Kúpiť  →

Kráľovské Cuvéeročník 2017

Kráľovské Cuvée
Neskorý zber

Biele polosladké víno
Obsah alkoholu: 11 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 9 - 11 °C
Výrobca: Grand Bari

Víno zlatožltej farby na stenách pohára tvorí olejovité slzy. Aróma s tónmi medových plástov a datlí. Chuť štrukturálna, plná, cítiť tóny kandizovaného ovocia s príjemnou fľašovou zrelosťou a so stále sviežou kyselinou.

Vinohradnícka oblasť Tokaj

obec Bara

Image

Kúpiť  →

Cabernet Sauvignon Roséročník 2016

Cabernet Sauvignon Rosé
Neskorý zber

Ružové suché
Obsah alkoholu: 12,0 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 10-12°C
Výrobca: Martin Pomfy - MAVÍN, Vinosady

Farba vína nesie tóny májových čerešní. Vo vôni môžeme nájsť citrusovo-ovocné tóny. Chuť vína je svieža, malebná, s nádychom grepu, lesných jahôd a malín. Chuť vína je bohatá, svieža, kopírujúca aromatické vnemy. Odporúčame podávať ako aperítív alebo digestív. Vhodné kombinovať s kvalitnými syrmi alebo dezertom.

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť
Strekovský rajón, Jasová

Image

Kúpiť  →

Dunajročník 2015

Dunaj
Akostné víno

Červené suché víno
Obsah alkoholu: 12,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16-18°C
Výrobca: Elesko

Víno pevnej, sýto rubínovej farby s fialkastým okrajom. S prenikavou vôňou plnou tmavého bobuľového ovocia, predovšetkým čučoriedok a slivkového perníku. Chuť plná, korenistá, ovocno-šťavnatá so zamatovým záverom.

Malokarpatská vinohradnícka oblasť

Image

Kúpiť  →

Alibernetročník 2016

Alibernet
Neskorý zber

Červené, suché
Obsah alkoholu: 12 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16 – 18 °C, Víno sa výborne hodí k pečenému jahňaciemu mäsu. Taktiež harmonicky ladí s čokoládovým dezertom.°C
Výrobca: Food Farm

Atramentovo-fialová farba, typická pre túto odrodu. V zamatovo ovocnej vôni nájdete lesné bobuľové ovocie a nádych horkej čokolády. Chuť vína je plnšia s vyšším obsahom trieslovín, dotvorená tónmi mletého maku

Malokarpatská vinohradnícka oblasť

 Hlohovecký rajón, obec Dvorníky

Image

Kúpiť  →

Zweigeltreberočník 2015

Zweigeltrebe
Výber z hrozna

Červené suché víno
Obsah alkoholu: 14,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16-18°C
Výrobca: Martin Pomfy - MAVÍN, Vinosady

Toto víno získalo Zlatú medailu Vinalies Internationales v Paríži. Je intenzívnej karmínovo-červenej farby s fialkastým okrajom. Vo vôni sa snúbi horká čokoláda s černicovo-čučoriedkovou arómou. Chuť je mohutná, plná lesného bobuľového ovocia, s elegantnou dochuťou praženej kávy. Víno sa výborne hodí ku grilovanému kuraciemu mäsu alebo hubovému rizotu.

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť
Strekovský rajón, obed Svodín

Image

Kúpiť  →

Frankovka modráročník 2016

Frankovka modrá
Neskorý zber

Červené suché
Obsah alkoholu: 12,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16-18°C
Výrobca: Mrva&Stanko

Víno tmavočervenej farby bordového odtieňa s decentnou odrodovou ovocnou vôňou hlavne čerešní a sliviek. Chuť vína je šťavnato ovocná s dominanciou kôstkového ovocia, podporená súhrou jemných kyselín a tanínov, s korenisto zamatovou dochuťou.

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť

Štúrovský rajón, obec Kamenný Most

Image

Kúpiť  →

Cabernet Savignon ročník 2016

Cabernet Savignon
Neskorý zber

Červené, suché
Obsah alkoholu: 12 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16-18°C
Výrobca: Food Farm

Víno rubínovo granátovej farby. Aróma vína je intenzívna, príťažlivo ovocná. Nájdeme v nej stopy čierneho bobuľového ovocia, korenia, vanilky a praženej kávy.

Malokarpatská vinohradnícka oblasť

Hlohovecký rajón, obec Dvorníky

Image

Kúpiť  →

Pinot Noirročník 2015

Pinot Noir
Bobuľový výber

Červené, suché
Obsah alkoholu: 15,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16-18 °C
Výrobca: Juraj Zápražný

Nádherná rubínová farba s terakotovými odleskami na menisku. Vôňa ostružín a černíc je sprevádzaná tónmi bobuľového ovocia, kakaa a vanilkových strukov. Chuť je príťažlivá, harmonická a komplexná s pevným tanínovým skeletom a dlhou dochuťou.

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť

Strekovský rajón, obec Svodín

 

Image

Kúpiť  →

Hronročník 2016

Hron
Výber z hrozna

Červené, suché
Obsah alkoholu: 13,5 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16-18°C
Výrobca: Mrva & Stanko

Víno tmavočervenej farby s bordovým nádychom. Vo vôni príjemné tóny kôstkového ovocia. V chuti dominuje harmonická štruktúra bobuľového ovocia a horkej čokolády.

Malokarpatská vinohradnícka oblasť

Orešanský rajón, obec Dolné Orešany

Image

Kúpiť  →

Pinot Noirročník 2015

Pinot Noir
Vyber z hrozna

Červené, suché
Obsah alkoholu: 14 % obj.
Odporúčaná teplota podávania: 16-18°C
Výrobca: Mrva & Stanko

Nádherná rubínová farba s terakotovými odleskami na menisku. Vôňa ostružín a černíc je sprevádzaná tónmi bobuľového ovocia, kakaa a vanilkových strukov. Chuť je príťažlivá, harmonická a komplexná s pevným tanínovým skeletom a dlhou dochuťou.

Východoslovenská vinohradnícka oblasť,

Kráľovskochlmecký rajón, obec Ladmovce

Image

Kúpiť  →